maanantai 16. toukokuuta 2011

KUOLKAA kaikki jääkiekkofanit!

On se niin mukavaa näin vähän kipeänä seistä bussipysäkillä hytisemässä, ja katsoa, miten kaksi bussia menee ohi, ottamatta kyytiin. Puolisen tuntia siinä seisoin...  :( Lopulta päädyin tulemaan treeneistä kotiin taksilla, eikä maksanu ku kaks kymppiä. Kallis treenireissu, ja päälle päätteeks tosi kiehuvat fiilikset täällä. ON SITTEN AIVAN PAKKO täyttää ne bussit niin ettei ihmiset edes kotiin pääse. Siinä sai soitella suuntaan ja toiseen, ennen ku mitään järkevää sai aikaseks.

Kello on sitte puol ykstoista, tänään oli tarkotus mennä aikasin nukkumaan. Tänään nukuin pommiin ja myöhästyin koulusta. Olen ollu ihan väsyny koko päivän,  treeneissä vaa sekoilin ku pää ei jaksa enää. Eikä täs ookkaa enää ku kaks viikkoa esitykseen, mahtava aika alkaa sekoilemaan treeneissä. AARRGHHH!!!

Jääkiekko= maailman rasittavin urheilulaji?

4 kommenttia:

  1. woi sua pientä :}

    mutta ällös tapa kaikkia jääkiekko faneja, vaan jokerit ja niiden fanit....muut on kyl ihan hyviä tyyppejä....

    VastaaPoista
  2. Fanitti ketä tahansa, jos tulee mun päiväjärjestykseen, käy huonosti. D:

    VastaaPoista
  3. PARAS KOHTA LÄTKÄSSÄ OLI WINNING PARTYT TORILLA <3 :--D aini Granlundii unohtamatta. ja ilmaveiviä. ainii me taidettii voittaa se maailmanmestaruuski. no mut muuten en tykkää lätkäst yhtää. jalkapallo henkeen ja vereen, hala madrid.

    join kahvia.

    VastaaPoista
  4. hyvä saaga....

    OIKEI! TAPA MUUT JA SÄÄSTÄ GRANLUND!!!!!!!

    VastaaPoista