maanantai 4. kesäkuuta 2012

Uuden aikakauden alku


Kesäloma on nyt vihdoin alkanut ja yhdessä kavereiden kanssa sitä juhlistettiin kasaantumaan yöksi yhteen kaikki. Yhteen tosiaan, ängettiin kuusi ihmistä kahden ihmisen parisänkyyn nukkumaan. Mieluiten ei enää uudelleen, ihan vinkkinä itselle. Muistuttakaa joku ensi kerralla että haen lisäpatjoja ajoissa. ^^'

Videon laatu on peruna, mutta ei voi mitään. Huonossa valossa ei kuvaaminen oikein toimi. Tavallisella digikameralla ainakaan xD Mutta ihan omaksi kivaksi video onkin kuvattu, päätin sen nyt vain tänne laittaa että kaikki videolla olevatkin saavat sen nähdä ilman että minun täytyy se heille lähettää. Ja tässä vielä kuva murusestani. Myllertänyt siivotussa terraariossaan niin että purua jäi naamaan.

Neljän päivän päästä on desucon, jee jee. Se vaan imee rutosti rahaa. :/ Ja kaikki eivät pääse tulemaan. En nyt päätynyt tekemään mitään cossia desuun. Menen huomenna ostamaan erästä kaaauan haluamaani hametta. Mikäli sitä ei ole loppuunmyyty tässä viikon aikana. Toivotaan parasta. Kesän aikana olisi tarkoitus saada Chesire Cat -cossi tehtyä, katsotaan miten käy sen kanssa. Ja Rosiel cossi traconiin oli tarkoitus tehdä, mutta peruukki voi olla haasteellinen saada. Noh, aika näyttää.

Ihanaa kesää kaikille, toivottavasti tulee pian lämmintä. (:

1 kommentti: